Maine Orchid

Saca - en smygande indian

underline

SacaS*Ruskprickens Sacagawea heter jag så fint i stamtavlan, men jag kallas för "Sassa" här hemma (skrivs dock oftast som Saca). Jag är döpt efter en spårande indiankvinna och matte säger jag gör skäl för namnet. Jag är nämligen mästare på att jaga flugor, harkrankar, humlor etc... Måste jag säga att mina favoritårstider är våren till hösten när dessa kryp är i farten?

Jag är född och uppvuxen hos matte, även om hon inte äger min mamma, Jammies. Det är därför jag har ett annat stamnamn. Jag har haft fyra kullar och matte säger att man inte kan önska sig en bättre avelshona än mig. Numera är jag dock en tjock och nöjd kastrat, precis som pappa Pillo. Jag har blivit coolare sedan jag kastrerades, men tycker fortfarande att dôtera kan behöva en tassmäll i huvudet med jämna mellanrum, så hon inte tror hon är någon... Jag hämtar mycket trygghet hos min pappa, kryper gärna upp hos honom när vi åker bil eller när jag är på det humöret här hemma. Hushållets välkomstkommiteé är jag också och jag gosar gärna om du har tid? Men begär inte att jag ska gosa i knät eller famnen, sånt har jag inte tid med, en puss på huvudet räcker gott och väl...

Jag har mest utparningslinjer bakom mig i detta hushåll, vilket till en del syns på mig. Jämfört med dottern och far min har jag inte lika lång päls som de, men jag har mycket av varan istället. Öronen sitter lite käckt på sned, men har bra storlek. Jag är medelstor med skön tyngd. Mina kattungar efter mig har fått bra storlek, även om deras pappor inte behövt vara så stora. De har fått mycket benstomme och så har de då ärvt knäppheten som går i arv efter min mor Jammies.

Stamtavla
Hälsoresultat
Senast uppdaterad: 2014-11-23