Maine Orchid

Pillo - mattes nallebjörn

underline

PilloCH S*Operacoon's Alfredo säger vissa jag heter, men jag har sedan jag flyttade till matte kallats för Pillo. Det är spanska för "rackarunge" eller "kanalje" och uttalas "Pijo".

Jag är mattes kramvänliga nallebjörn, har hushållets längsta stubin (gäller även för de tvåbenta) och är en tvättäkta "gentle giant" som de brukar säga att vi maine cooner är. Kattungarna har kommit och gått här hemma... De är mysiga att tvätta och sova med, samt kan vara kul att peta omkull med tassen när de börjar lära sig gå... men urk om de vill leka sen när de blir äldre.

När jag flyttade hem till matte var hon fortfarande student på universitetet. Mycket har ju hänt sedan dess, men på den tiden åkte vi mycket tåg och bil på loven och jag gillar fortfarande att åka just bil... Dock brukar matte tvinga mig att åka med dôtera mi nu för tiden, eftersom hon inte tycker om att åka bil. Blir sällan så avslappnad resa som jag vill, om jag inte klämmer upp dôtera i ett hörn och lägger mig på henne... då brukar det bli så där lugnt och skönt som jag vill ha det och en kudde får jag på köpet.

Jag är en stor kille om du frågar de flesta som kommer hit, lite för stor i vissa mått mätt faktiskt. Storleken kommer från min mor, min far har inte så mycket av den varan (går två pappa på en mig). De är två snälla katter och just det har jag ärvt av båda. Generellt sett är jag en normaltypad kille, lite kort nosparti och lite små öron, men de ser till att intrycket harmonerar så vi kan förlåta det. Många av mina positiva egenskaper så som benstomme och trevligt temperament har jag delat med mig av till mina avkommor.

Stamtavla
Hälsoresultat
Senast uppdaterad: 2014-11-23